Jika ingin mendapat maklumat lanjut secara percuma mengenai Tips Kecemerlangan Anak isikan maklumat anda dibawah.Sebagai BONUS, anda akan menjadi ahli Khas RAHSIA MINDA WANG saya dan jangan lupa membuat pengesahan e-mail setelah memberi maklumat tersebut.Ikhlas dari saya KHAS untuk anda semua.
Name
Email
SILA KLIK LINK PENGESAHAN DI DALAM EMAIL DARI KAMI! Kami Membenci SPAM sebagaimana anda, kami tidak akan sekali-kali memberikan email anda ini, menjual, menyewanya kepada orang lain. Anda boleh unsubscribe bila-bila masa saja - -

Friday, January 14, 2011

KECEMERLANGAN ANAK


NOTE:

 JIKA ANDA TERMASUK KE DALAM BLOG INI DENGAN TIDAK SENGAJA, TANPA MELALUI SUBSCRIBE DIPERINGKAT AWAL, SAYA MENCADANGKAN ANDA SUBSCRIBE NAMA ANDA DI ATAS. JIKA TIDAK ANDA AKAN TERLEPAS BANYAK MAKLUMAT YANG AKAN DIHANTAR SETIAP HARI MEMALUI E-MAIL ANDA.
TETAPI JIKA ANDA TELAH SUBSCRIBE SEBELUM INI, ANDA TIDAK PERLU MELAKUKANNYA LAGI. 

TERIMA KASIHKECEMERLANGAN ANAK


Tip Kecemerlangan Anak merumuskan panduan untuk menjadi pendidik dan pembimbing bagi anak adalah tugas dan tanggungjawab ibu bapa, khususnya ibu. Usaha menjadikan anak didik berjaya dalam segala perkara merupakan tujuan utama pendidik, dalam erti berjaya tidak terbatas pada kehidupan dunia, tetapi berjaya juga untuk kehidupan akhirat kelak. Inilah yang kemudian menjadi sebab lahirnya anak-anak yang soleh, yang berjaya dunia dan akhirat.

Tip Kecemerlangan Anak ini akan dihantar setiap minggu terus didalam email anda dan ambillah mana-mana yang memberi pengajaran untuk kita.

Sesiapa sahaja mampu mengamalkan tip-tips ini dengan mudah. Semoga ia dapat membantu anda semua.

Anda ingin mendapatkan panduan PERCUMA ini dan ingin mengetahui  rahsianya. Hanya isikan maklumat di atas dan jangan lupa membuat pengesahan setelah mengisi maklumat tersebut.Pastikan e-mail yang sebenar.

Sekiranya anda ingin menyumbangkan tips dan petua bolehlah majukan kepada saya di nast_kreatif@yahoo.com atas nama ARTIKEL: TIPS KECEMERLANGAN ANAK

Ikhlas Dari

Nur Safura Afla 

nast_kreatif@yahoo.com

No comments:

Post a Comment